Wil je een luxe rondvaart in Amsterdam maken?

Wil je een luxe rondvaart in Amsterdam maken?

Wil je op een bijzondere manier ontdekken wat onze hoofdstad te bieden heeft, boek dan een luxe rondvaart in Amsterdam. Een rondvaart is een ideaal startpunt om de stad beter te leren kennen. Bovendien vaart een boot met een laag tempo door de stad waardoor je de omgeving net zo goed in je op kunt nemen dan wanneer je zou gaan lopen. Alleen word je met een rondvaart niet moe. Zelfs als je al jaren in Amsterdam woont ontdek je iets wat je nog niet eerder had gezien met een rondvaart. Je hoeft dus geen toerist te zijn om een luxe rondvaart in Amsterdam te boeken. Lees hieronder wat de mogelijkheden zijn als je in stijl een rondvaart wil maken door de grachten van Amsterdam. 

 

Een luxe rondvaart in Amsterdam voor een bijzondere ervaring

Vanaf het water heb je een compleet nieuw perspectief op de stad. Dat verklaart dat zelfs mensen die al jaren in Amsterdam wonen door een rondvaart delen van de stad ontdekken die ze nog nooit eerder hebben gezien. Het vernieuwde perspectief en de verhalen die je tijdens de tocht hoort over de stad en haar bekende bewoners maakt een rondvaart tot een bijzondere ervaring. En wil je dat je luxe rondvaart echt een onvergetelijke trip wordt, boek dan een nachtelijke rondvaart door de stad. 

 

Wat kun je verwachten als je een luxe rondvaart in Amsterdam zou boeken?

Wanneer je een luxe rondvaart door de grachten van onze hoofdstad gaat maken kun je in ieder geval rekenen op dat je stijlvol door de grachten vaart in een comfortabele knusse boot met een beperkt gezelschap. Wanneer het weer het toestaat wordt er gevaren met open boten, maar bij regenachtig weer worden er overdekte boten ingezet. De overdekte boten beschikken ook over verwarming zodat op koude dagen het behaaglijk warm is aan boord. Meestal kun je aan boord wat te eten en drinken kopen, of is het bij de prijs inbegrepen. Ook hebben meeste boten een toilet aan boord. Mocht er geen toilet aan boord zijn, wat bijvoorbeeld het geval is bij de sloepen, dan kan er onderweg bij een restaurant worden aangelegd zodat je daar gebruik kan maken van het toilet. 

 

Een luxe rondvaart in Amsterdam met een leuk arrangement

Wil je van rondvaart nog completer maken dan kun je ook een arrangement bij de rondvaart boeken. Online kun je verschillende rondvaarten met arrangementen vinden, zoals bijvoorbeeld een Whisky Proeverij arrangement of een Oester arrangement. Of geniet van een lunch of diner terwijl je door de grachten vaart. Het is ook mogelijk om een leuk arrangement te vinden wanneer je een bedrijfsuitje of een vrijgezellenfeest aan het organiseren bent. Er worden daarvoor verschillende speciale arrangementen aangeboden zoals het Hangover arrangement of het Magic Mike arrangement.

 

Boek een luxe rondvaart in Amsterdam voor een onvergetelijke trip 

Wil je op je gemak de stad leren kennen, dan boek je een luxe rondvaart in Amsterdam. Voor het boeken van een luxe rondvaart of een arrangement dan ga je bijvoorbeeld naar de website van Bootuitjes. Op deze website vind je ook verschillende luxe arrangementen om je trip echt onvergetelijk te maken. Boek daarom vandaag nog een luxe rondvaart voor een blijvende herinnering.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.